search
De beste thrillerserie die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien: 'Utopia' met een 8,4 op de IMDb
Series / Nieuws

De beste thrillerserie die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien: 'Utopia' met een 8,4 op de IMDb

Populaire serie Utopia is niet online te streamen maar wel op Blu-ray verkrijgbaar via Amazon.

Of je de populaire Britse thriller Utopia nog ergens kan streamen is niet helemaal duidelijk, maar deze ijzersterke serie is zeker op Dvd/Blu-ray aan te schaffen.

Dat wordt zeker geen miskoop, op IMDb krijgt de serie een mooie 8,4. Dat betekent dat het publiek deze toch enorm waardeert en dat kunnen wij onderschrijven.

Onverklaarbaar


Deze serie geeft de kijker het gevoel ergens over te moeten nadenken. Is alles wel te verklaren? Waarom gebeuren er dingen die onverklaarbaar zijn? Wat weten we wel en wat niet?

Het draait allemaal om een bijzonder manuscript. Een klein aantal mensen heeft dit cult-manuscript in bezit. Het is een zogenoemd graphic novel of stripverhaal met als titel: The Utopia Experiments.

Rampen


Het manuscript voorspelt de verschrikkelijkste rampen waar de mens vandaag mee moet omgaan. En dat boekwerk voorspelt al een eeuw lang alle rampen accuraat tot op de minuut.



De eigenaars van het manuscript worden door een organisatie 'The Network' achternagezeten. Natuurlijk om hen het manuscript afhandig te maken zodat zij de kennis kunnen gebruiken voor donkere onheilspellende doelen.

Manuscript


Deze kleine groep mensen heeft het manuscript niet voor niets in hun bezit. Elk van hen bezit eigenschappen en kwaliteiten om de betekenis van het manuscript te ontcijferen om zo een volgende ramp te voorkomen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Adeel Akthar, Paul Higgins, Neil Maskell, Fiona O’Shaughnessy and Alexandra Roach. De serie werd 15 keer genomineerd en won vijf prijzen. Er zijn twee seizoenen en 12 afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij Utopia hebt gezien, zou jij deze dan ook aan anderen aanraden?

  • Jazeker!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, je mist er weinig aan

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen