search
Weet een van de grootste flops van 2023 binnenkort wel te overtuigen op Prime Video?
Series / Nieuws

Weet een van de grootste flops van 2023 binnenkort wel te overtuigen op Prime Video?

Met een budget van $40 miljoen bleek Freelance een van de grootste tegenvallers van vorig jaar.

Prime Video heeft regelmatig mooie films exclusief in de aanbieding nadat deze in de bioscoop te zien zijn geweest of gewoon alleen op de streamingdienst verschijnt. Denk aan toppers als Past Lives, Saltburn, American Fiction, Sound of Freedom, Road House.

Op 30 maart verschijnt er een compleet andere film op de streamingdienst, namelijk de dikke tegenvaller Freelance die in november in de bioscoop verscheen. De actiefilm was zowel kritisch als financieel een sof.

Flop Freelance


Prime Video zet op 30 maart de film online. De regie lag in handen van Pierre Morel, die je kent van onder andere Taken (2008) en Peppermint (2018), en de hoofdrol is voor actieheld John Cena die je dit jaar nog zag in Argylle.

De ontvangst was bedenkelijk met slechts 6 procent op de Tomatometer. Financieel viel het ook tegen. Er werd bij een productiebudget van 40 miljoen dollar nog geen 10 miljoen dollar opgehaald.

Binnenkort


Andere rollen komen van Alison Brie, Juan Pablo Raba en Christian Slater en vanaf 30 maart zie je Freelance op Prime Video.In de film ontmoeten we Mason. Hij besluit het leger te verlaten om een leven op te bouwen met zijn gezin. Zijn nieuwe leven wordt echter onderbroken door een gevaarlijke missie. Hij wordt de bodyguard voor een uitgebluste journaliste die een genadeloze dictator gaat interviewen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij Freelance al hebt gezien: is het echt zo'n ramp of valt het wel mee?

 • Ja, een ramp!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, best te pruimen

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen