search
Een van de grootste hits van HBO Max is weer vertraagd: teleurstelling voor fans 'Euphoria'
Series / Nieuws

Een van de grootste hits van HBO Max is weer vertraagd: teleurstelling voor fans 'Euphoria'

Misschien is het goed om de makers wat meer tijd te geven om een topseizoen te maken.

Fans van de Amerikaanse dramaserie Euphoria moeten nog even geduld hebben voordat ze weer op HBO kunnen afstemmen voor het derde seizoen. De productie is helemaal in de soep gelopen.

Momenteel is maker Sam Levinson druk bezig met de scripts van het aankomende derde seizoen en dat betekent dat de geplande opnames tijdelijk zijn stopgezet. Het wordt nog flink gepuzzel nu alle drukke schema's helemaal omgegooid moeten worden.

Nog een jaar wachten


Het televisienetwerk laat in een verklaring weten: "HBO en Sam Levinson blijven zich inzetten voor een exceptioneel derde seizoen. In de tussentijd laten we onze veelgevraagde cast andere kansen benutten."

Er is gesproken over de mogelijkheid om in plaats van een derde seizoen een film te maken, maar de focus is nu weer op het produceren van een nieuw seizoen. Casey Bloys, voorzitter en CEO van HBO en HBO Max Content, zei in november dat het plan is om het derde seizoen van Euphoria in 2025 uit te zenden, en vooralsnog blijft dat het streven.

Cast is flink in trek


De populaire serie, waarvan het tweede seizoen meer dan twee jaar geleden werd uitgezonden, heeft de carrières van de cast doen ontploffen. De cast bestaat onder andere uit filmsterren zoals Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi en Colman Domingo, die recent een Oscarnominatie ontving.



De hoge vraag naar deze acteurs heeft HBO doen besluiten hen andere werkzaamheden te laten aannemen tijdens de productievertraging, aangezien ze contractueel verplicht zijn aan Euphoria.

Californische tienerdrama


Euphoria speelt zich af in het fictieve stadje East Highland, Californië, waar inwoners hoop zoeken terwijl ze de druk van liefde, verlies en verslaving balanceren. De serie is gebaseerd op een Israëlische serie met dezelfde naam, gecreëerd door Ron Leshem en Daphna Levin.



Kijk alle afleveringen van Euphoria op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: vind jij jezelf een fan van Euphoria?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen