search
Plannen voor '3 Body Problem' seizoen 2 zijn in vergevorderd stadium
Series / Nieuws

Plannen voor '3 Body Problem' seizoen 2 zijn in vergevorderd stadium

De vraag is nu of het eerste seizoen een groot genoeg succes is om een tweede seizoen te waarborgen.

Netflix-serie 3 Body Problem, een verfilming van de gelijknamige boekenreeks van Liu Cixin, debuteerde afgelopen weekend met lovende kritieken.

Het blijft nog even afwachten hoe populair de serie zal blijken, maar degenen die het eerste seizoen hebben gezien, zullen grotendeels hopen dat er meer op komst is. De verhaallijn belooft namelijk een hoop grote gebeurtenissen in de toekomst.

Plan ligt klaar


Medebedenker en showrunner Alexander Wood werd tijdens de Inside Total Film-podcast gevraagd naar toekomstige seizoenen, en daar wilde hij het volgende over kwijt:

"Nou ja er zijn drie boeken in de trilogie. De boeken zijn steeds langer, dus ik weet niet of we aan drie seizoenen genoeg hebben. We hebben al een heel sterk idee over wat we in seizoen 2 willen laten zien, maar daarna wordt het allemaal wat vager."

Kom op Netflix!


Woo vervolgde met:



"Het doel is om het einde van de trilogie te bereiken, waar in elk geval meer dan twee seizoenen voor nodig zijn. Het is nog moeilijk te zeggen hoe het gaat lopen."

Gewoon doorwerken


Netflix heeft ondertussen nog niet het groene licht gegeven voor een tweede seizoen van 3 Body Problem, maar dat weerhoudt het creatieve team er niet van om al te werken aan de vervolgseizoenen. Aldus medebedenker D.B. Weiss:

"We hebben nog geen groen licht voor een tweede seizoen, maar we werken door alsof we dit wel hebben. Want als we een tweede seizoen mogen maken, willen we meteen met volle vaart vooruit om het publiek zo snel mogelijk een nieuw seizoen te geven. Het kost veel tijd om een serie als deze te maken, dus je kunt het je niet permitteren om op het groene licht te wachten."

3 Body Problem is nú te streamen via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als je 3 Body Problem al hebt gezien: verdient de serie een tweede seizoen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen