search
Hardnekkig gerucht over 'The Last of Us' en zijn sterspeler Pedro Pascal ontkend
Series / Nieuws

Hardnekkig gerucht over 'The Last of Us' en zijn sterspeler Pedro Pascal ontkend

Een nogal vergezocht bericht noopte HBO tot een officiële reactie.

HBO's gameverfilming heeft de wereld op een stormachtige manier veroverd. Maker Neil Druckmann was ook een van de ontwerpers van de game, waardoor zijn en Craig Mazins (Chernobyl) betrokkenheid bij het tweede seizoen garant staat voor een adembenemend vervolg.

Wanneer je met een productie te maken hebt die letterlijk en figuurlijk groots is dan ontkom je niet aan geruchten. Het meest recente verhaal luidde dat hoofdrolspeler Pedro Pascal al helemaal klaar zou zijn met zijn scènes, terwijl het filmen tot augustus van dit jaar zou duren.

Genoodzaakt


Dit bericht werd gebracht door IGN, en HBO voelde zich genoodzaakt om te reageren. Een dergelijk verhaal zou immers kunnen leiden tot speculaties over de plot van het nieuwste seizoen. Het bedrijf heeft nadrukkelijk ontkend dat Pascal zijn rol al gefilmd zou hebben.

Wanneer je het bericht wat nader bekijkt is er een goede reden om aan te nemen dat het inderdaad nogal vergezocht is. Seizoen 2 is halverwege februari 2024 begonnen met filmen, waardoor een afronding van de opnames in augustus van dit jaar wel érg vlot is. Het eerste seizoen was per slot van rekening gedurende een jaar in productie.

Afwijzen


Pascal beleeft momenteel een bloeitijd in zijn carrière en heeft een ongelooflijk druk schema. Zo moest hij eerder de film Weapons afwijzen, en in het laatste kwartaal van dit jaar staat Fantastic Four van Marvel op de lijst van de acteur. Dit betekent echter geenszins dat zijn rol in The Last of Us geschrapt of ingekort zal worden, en zijn personage Joel zal dus gewoon te zien zijn.

Bekijk op instagramWaar te zien?


The Last of Us seizoen 2 wordt in 2025 verwacht. Kijk ondertussen The Last of Us op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn nieuwsgierig: zit jij al klaar voor het tweede seizoen van The Last of Us?

 • Ja, natuurlijk!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, ik vond de serie tegenvallen

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen