search
Niet te missen: Deze 14 nieuwe series verschijnen in april op HBO Max
Series / Nieuws

Niet te missen: Deze 14 nieuwe series verschijnen in april op HBO Max

Komende maand komt HBO Max met een ongekend groot aanbod aan nieuwe series.

HBO Max zet in april weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.


The Sympathizer


Verschijnt op: Maandag 15 april | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama / Geschiedenis / Thriller | Kijk op: HBO Max

Tegen het einde van de Vietnamoorlog vlucht een informant die geïnfiltreerd was in het Zuid-Vietnamese leger naar de Verenigde Staten. Hij vestigt zich in een vluchtelingengemeenschap en blijft in het geheim spioneren en informatie doorgeven aan de Vietcong.
Conan O'Brien Must Go


Verschijnt op: Vrijdag 19 april | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire / Komedie

Deze documentiaire volgt de Amerikaanse talkshowhost Conan O'Brien, terwijl hij nieuwe vrienden bezoekt die hij heeft gemaakt via zijn podcast Conan O'Brien Needs a Friend en diepgaande gesprekken voert met kijkers uit het hele land en de wereld.
The Jinx: The Life and Death of Robert Durst


Verschijnt op: Maandag 22 april | Release: Seizoen 2 | Genre: Documentaire / Biografie / Misdaad | Kijk op: HBO Max

Deze zes-delige documentaire reeks toont het zeven jaar durende onderzoek naar een serie van onopgeloste misdaden en de man die ervan verdacht werd de dader te zijn - Robert Durst, telg van de rijke Durst familie in New York.
Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die komende maand op HBO Max verschijnen.

1, 8, 15, 22, 29 april: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 7-11) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

1, 8 april: The Regime (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Drama - The Regime vertelt het verhaal van een jaar binnen de muren van het paleis van een autoritair regime dat langzaam begint te wankelen.

1, 8 april: Curb Your Enthusiasm (seizoen 12 - aflevering 9-10) - Komedie - Larry David, de creatieve motor achter Seinfeld, drijft in deze hilarische, semi-geïmproviseerde serie met alles de spot, en in de eerste plaats met zichzelf.

2, 9 april: The Cleaning Lady (seizoen 3 - aflevering 4-5) - Misdaad / Drama / Thriller - Een Cambodjaanse arts komt naar de VS voor een behandeling om haar zoon te redden. Als het systeem faalt, moet ze onderduiken. Ze wordt schoonmaakster voor de georganiseerde misdaad. Met haar intelligentie vindt ze haar weg in de criminele onderwereld.

2 april: The Synanon Fix (seizoen 1) - Documentaire - De opkomst en ondergang van de Synanon-organisatie wordt verteld door de ogen van de leden die het geleefd hebben, van de vroege dagen als baanbrekend rehabilitatieprogramma, tot de latere neergang in wat menig mensen als een sekte beschouwen.

5 april: Tokyo Vice (seizoen 2 - aflevering 10) - Misdaad / Drama / Thriller - Deze misdaadserie, losjes gebaseerd op Jake Adelsteins ervaringen, volgt de jonge Amerikaanse journalist terwijl hij afdaalt in de kleurrijke onderwereld van Tokio, eind jaren 90, waar niets is wat het lijkt.

5, 12, 19, 26 april: The Girls on the Bus (seizoen 1 - aflevering 5-8) - Drama - Vier vrouwelijke journalisten vinden vriendschap, liefde en schandalen terwijl ze een stoet ondeugdelijke presidentskandidaten volgen.

7, 14, 21, 28 april : Ninja Kamui (seizoen 1 - aflevering 8-11) - Animatie / Actie / Misdaad - De zoektocht naar wraak van een voormalig lid van een ninja-clan koppelt hem aan FBI-agenten die de moord op zijn vrouw en zoon onderzoeken.

8 april: All American (seizoen 6) - Drama / Sport - All American, geïnspireerd op het leven van NFL-ster Spencer Paysinger, vertelt het verhaal van een jonge footballer uit Compton, die in een wereld vol uitdagingen en kansen komt als hij wordt gerekruteerd door een team uit Beverly Hills.

25 april: Velma (seizoen 2) - Animatie / Avontuur / Komedie - Een serie losjes gebaseerd op het personage Velma uit Scooby Doo.

26 april: We're Here (seizoen 4) - Reality-TV - Een drietal dragqueens trekt door verschillende steden en dorpen in Amerika om hun eigen "dragdochters" te inspireren en te leren om uit hun comfortzone te stappen voor een avond vol ongeremde dragoptredens.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je The Sympathizer of The Jinx?

 • The Sympathizer

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The Jinx

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen