search
Nieuwe historische en wonderlijke dramaserie houdt Netflix-kijkers aan de buis gekluisterd
Series / Nieuws

Nieuwe historische en wonderlijke dramaserie houdt Netflix-kijkers aan de buis gekluisterd

De docudramaserie Testament: The Story of Moses knalt werkelijk de Netflix Top 10 in.

Netflix lanceerde afgelopen woensdag de docudramaserie Testament: The Story of Moses en deze wordt gelijk enorm goed bekeken. De driedelige serie staat namelijk gelijk op de tweede plaats van de Netflix Top 10 met series.

Testament: The Story of Moses is een docudramaserie van Benjamin Ross, die eerder afleveringen van onder andere The Frankenstein Chronicles uit 2015 regisseerde. In de opgenomen beelden van Mozes en zijn daden zie je rollen van onder andere Mehmet Kurtulus, Yassine Barfoud en Sami Fekkak.

Mozesvertelling


Het is uiteraard niet de eerste keer dat we een Mozesvertelling zien. Toch blijkt de docuserie zeer in trek. Het is sowieso geen straf om naar de voice-over te luisteren. Charles Dance leende zijn stem aan de docu.

"In feite beperken de commentaren zich tot interessante weetjes, waarmee Testament: The Story of Moses vooral lijkt te zijn gemaakt voor jonge mensen die het Mozesverhaal nog niet kennen," schrijft Chris Craps in zijn recensie voor SerieTotaal.

Vergelijkbare series


Mocht je de docuserie je hebben vermaakt, dan kun je op Netflix ook kijken naar Paul: Apostle of Christ of de blockbuster Noah uit 2014 van Darren Aronofsky. Testament: The Story of Moses vind je hier op de streamingdienst.



Netflix omschrijft de serie als volgt: Deze inspirerende docudramaserie gaat over het bijzondere leven van Mozes als prins, profeet en meer. Met toelichting van theologen en historici.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Testament: The Story of Moses zou vooral voor mensen zijn die Moses en zijn daden niet zo goed kennen. Wat denk jij: val jij onder die doelgroep?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen