search
Verslaafd aan '3 Body Problem'? Kijk dan ook deze sterke scifi-fantasyserie op Prime Video
Series / Featured

Verslaafd aan '3 Body Problem'? Kijk dan ook deze sterke scifi-fantasyserie op Prime Video

Deze magische sci-fiserie is perfect om te kijken als je geen genoeg kan krijgen van 3 Body Problem.

De makers van Game of Thrones, Daniel Weiss en David Benioff, zijn onlangs weer bij elkaar gekomen. Hun nieuwe project 3 Body Problem is onlangs uitgekomen en kijkers zijn dolenthousiast.

Als je alle afleveringen van 3 Body Problem al meerdere keren hebt gezien en je nog steeds geen genoeg kan krijgen, dan is deze scifi-fantasyserie de perfecte serie voor jou.

Het verhaal


In een wereld waar alleen vrouwen de magische kracht van de One Power veilig kunnen gebruiken, is Moiraine Damodred op zoek naar een speciale groep van vijf vrouwen.

Eén van hen zou namelijk de reïncarnatie kunnen zijn van de Draak. De legende gaat dat deze vrouw de kracht heeft om de wereld te redden of te vernietigen.

Wheel of Time


De Prime Video-serie, The Wheel of Time is gemaakt door Rafe Judkins en gebaseerd op het gelijknamige boek van Robert Jordan en Brandon Sanderson. De serie kwam eind 2021 uit en werd al snel vernieuwd voor een tweede seizoen, dat in 2023 uitkwam.Bijna een jaar voordat het tweede seizoen uitkwam, was de serie al vernieuwd voor een derde seizoen. Er is nog geen officiële verschijningsdatum voor seizoen 3, maar naar verwachting zal deze in 2025 uitkomen.

Cast


Rosamund Pike (Saltburn) schittert in de hoofdrol als Moiraine. Daniel Henney speelt al'Lan Mandragoran, een vriend van Moiraine. Ook Power Rangers: Ninja Steel-ster Zoën Robins schittert in haar rol als heler Nyaeve al'Meara.

Stream Wheel of Time op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij The Wheel of Time al (deels) gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen