search
Explosieve en spannende actiethrillers overmeesteren de Netflix Top 10
Films / Netflix Kijktip

Explosieve en spannende actiethrillers overmeesteren de Netflix Top 10

Zowel Heart of the Hunter als Le Salaire de la Peur nieuw in de toplijst van Netflix.

De Netflix Top 10 met films heeft twee nieuwe actiethrillers verwelkomd met Heart of the Hunter als Le Salaire de la Peur. De eerste staat gelijk op de derde plaats in de lijst en de tweede vind je op dit moment terug op de tiende stek.

Beide films zijn Netflix Originals. Heart of the Hunter is een Engelstalige Zuid-Afrikaanse film die Netflix omschrijft met de woorden explosief, meeslepend en actiethriller. De Frans-Italiaanse actiethriller Le Salaire de la Peur krijgt nagenoeg dezelfde keywords mee.

Waar gaan de films over?


In Heart of the Hunter komt een gepensioneerde huurmoordenaar weer in actie wanneer zijn vriend een gevaarlijke samenzwering ontdekt in het hart van de Zuid-Afrikaanse regering. Je ziet rollen van onder andere Bonko Khoza, Connie Ferguson en Tim Theron.

De synopsis van Le Salaire de la Peur: Wanneer een explosie bij een oliebron honderden levens bedreigt, moet een geheim team een levensgevaarlijke woestijn doorkruisen om nitroglycerine te leveren.

Ontvangst


Verwacht in beide gevallen geen hoogvliegers. Op het moment van schrijven staat Le Salaire de la Peur op een 4,5 op de IMDb en Heart of the Hunter staat er met een 4,4 vergelijkbaar voor. Je vindt beide films nu op Netflix. Hieronder de trailers.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je Heart of the Hunter of Le Salaire de la Peur?

 • Heart of the Hunter

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Le Salaire de la Peur

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen