search
Deze gloednieuwe serie wint alle critici voor zich: "buitengewone prestatie"
Series / Nieuws

Deze gloednieuwe serie wint alle critici voor zich: "buitengewone prestatie"

Alle critici zijn helemaal fan geworden van deze gloednieuwe en ijzersterke serie.

Spanning en drama is de perfecte combinatie voor een goede serie. Deze serie laat zien hoe actueel en interessant geschiedenis kan zijn. Geen zorgen! Deze serie is alles behalve een saaie geschiedenisles.

A Gentleman in Moscow is gemaakt door Ben Vanstone en gebaseerd op het gelijknamige boek van Amor Towles uit 2016. De serie werd in 2017 al aangekondigd en in 2018 kwam er meer duidelijkheid over de cast en crew: Tom Harper werd bekendgemaakt als de regisseur.

A Gentleman in Moscow


Er gingen nog enkele jaren en verschillende castings overheen, maar deze maand kwam de serie dan eindelijk uit op het Amerikaanse Showtime. Ewan McGregor, onder andere bekend van de Star Wars-prequeltrilogie, speelt Alexander Ilych Rostoc. Hij deelt het scherm met Mary Elizabeth Winstead en Leah Harvey.

A Gentleman in Moscow vertelt het verhaal van aristocraat graaf Alexander Ilych Rostoc. Meteen na de Oktoberrevolutie werd hij verbannen door het Bolsjewistische tribunaal naar een bovenste verdieping van een hotel, waar hij tientallen jaren zal moeten verblijven.

Recensies: 91%


De serie valt goed in de smaak bij critici en scoorde een verbluffende score van 91% op Rotten Tomatoes. De serie wordt geprezen door het acteerwerk, de sfeer en het verhaal. Ook wordt de serie een "buitengwone prestatie" genoemd.Zo schrijft Rotten Tomatoes-topcritic Maggie Lovitt van Collider: "Met mysterie, gevaar en intriges als rode draad heeft A Gentleman in Moskou het potentieel om het culturele gesprek te domineren."

Skyshowtime


Stream A Gentleman in Moscow vanaf 16 april op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volgende maand verschijnt A Gentleman in Moscow op SkyShowtime: heb jij een abonnement op deze streamingdienst?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen