search
Arnold Schwarzenegger over zijn hartoperatie op X/Twitter: Actiekomedie 'FUBAR' seizoen 2 gaat gewoon door
Series / Nieuws

Arnold Schwarzenegger over zijn hartoperatie op X/Twitter: Actiekomedie 'FUBAR' seizoen 2 gaat gewoon door

De spierbundel gaat sinds kort met een pacemaker door het leven, maar Arnie blijft onstuitbaar.

FUBAR is Schwarzeneggers tv-debuut en de Netflix-serie kreeg vrij snel akkoord voor een tweede seizoen. De opnames gaan binnenkort van start, echter moest "Arnie" een hartoperatie ondergaan.

De fans leefden uiteraard mee met de ex-bodybuilder, ex-gouverneur en acteur. Daarnaast vroeg menigeen zich echter ook af of de opnames uitgesteld zouden worden, dan wel of Schwarzenegger überhaupt terug zou keren.

Uitsluitsel


Arnie zelf gaf uitsluitsel. Hij is er duidelijk klaar voor om opnieuw in de huid te kruipen van Luke Brunner, de gepensioneerde CIA-agent die er achter komt dat zijn dochter al jarenlang als geheim agent werkt.

Op zijn X/twitter-account postte hij een selfie mét pacemaker en verzekerde het Twitterversum dat er geen probleem is wat seizoen 2 van FUBAR betreft.

Warme berichten


Schwarzenegger: "Dank jullie wel! Naast de vele warme berichten van over de hele wereld heb ik ook de vraag gekregen of mijn operatie voor problemen zorgt met betrekking tot het tweede seizoen van 'FUBAR'"."Dat is absoluut niet zo. Ik ben klaar om in april te starten met filmen, en je ziet het [de pacemaker] alleen als je er bewust naar kijkt," aldus de acteur.

Waar te zien?


FUBAR kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij Arnold nog een keer als The Terminator willen zien in een nieuwe film?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen