search
'3 Body Problem': Barack Obama schreef hilarische brief aan de makers, en nee dit is geen grap
Series / Nieuws

'3 Body Problem': Barack Obama schreef hilarische brief aan de makers, en nee dit is geen grap

De ex-president van de Verenigde Staten die jou een bericht stuurt is een onvergetelijk moment.

David Benioff, D.B. "Dan" Weiss en Alexander Woo hebben gedurende hun loopbaan het nodige meegemaakt. Het bericht dat Barack Obama ze stuurde is voor de makers van 3 Body Problem echter een hoogtepunt.

De voormalige president is een fan van de trilogie van Liu Cixin. Het leek het drietal een perfect plan om Obama een cameo aan te bieden in hun verfilming van de boekenreeks.

Beste afwijzing ooit


In de Happy Sad Confused podcast met Josh Horowitz deelden de heren hoe dit verliep. Ze werden rechtstreeks afgewezen, maar wel op een beleefde en zelfs humoristische manier.

De reden? Obama wil graag beschikbaar blijven voor het geval er een echte buitenaardse invasie plaatsvindt. Weiss: "Het is de beste afwijzingsbrief die ik ooit heb gekregen".

Lot van de aarde


In 2017 noemde Obama de scifi-trilogie als een van zijn favoriete fictie-boeken. Tegen de New York Times zei hij hierover: "Het was een intrigerend boek. Niet zozeer een karakterstudie, maar een verhaal over het lot van de aarde zelf".3 Body Problem kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

3 Body Problem: is deze serie volgens jou top of flop?

 • Top!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Voor mij een flop

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen