search
'The Boys: Gen V' seizoen 2 uitgesteld na tragische dood acteur
Series / Nieuws

'The Boys: Gen V' seizoen 2 uitgesteld na tragische dood acteur

Chance Perdomo, een van de hoofdrolspelers van de serie, kwam door een motorongeluk om het leven.

De opnames van het tweede seizoen van The Boys-spinoff Gen V zijn tot nader order uitgesteld na het onverwachte overlijden van Chance Perdomo, een van de hoofdrolspelers van de serie.

De 27-jarige Perdomo kwam afgelopen zaterdag om het leven na een tragisch motorongeluk. De opnames van het tweede seizoen hadden eigenlijk zeer binnenkort moeten beginnen, maar zijn nu dus om logische redenen afgeblazen.

Groot verlies


De makers van de serie brachten een verklaring naar buiten over het verlies van Perdomo en de status van het nieuwe seizoen:

"We kunnen het nog steeds niet geloven. Iedereen die Chance kende en met hem werkte, zag hem als een charmante jongeman met een grote glimlach. Altijd enthousiast, een talentvolle acteur en gewoon een hele aardige gozer. We leven mee met de familie van Chance, en rouwen om het verlies van een vriend en collega. Knuffel je geliefden vanavond."

In rouw


Ook de familie van Chance bracht een verklaring naar buiten over het grote verlies:Iedereen die Chance kende, voelde zijn passie voor de kunsten en lust voor het leven. Zijn warmte zal altijd meegedragen worden in degenen waarvan hij het meeste hield. We vragen om de privacy van zijn familie te respecteren nu ze rouwen om hun geliefde zoon en broer."

Kijk nu het eerste seizoen


Gen V is de eerste live-action spinoff van The Boys en wordt door de makers omschreven als een soort Hunger Games op de universiteit, waar jonge superhelden proberen een plekje te veroveren in de superheldenteams van Vought.

Alle acht afleveringen van Gen V seizoen 1 zijn te streamen via Prime Video. Het vierde seizoen van The Boys is daarnaast later deze zomer te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Gen V: net zo gaaf als The Boys?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen