search
Deze klassieke comedy-serie krijgt tóch geen reboot
Series / Nieuws

Deze klassieke comedy-serie krijgt tóch geen reboot

Na reboots van o.a. Frasier, Roseanne, Full House en Saved by the Bell was dit zeker niet vreemd geweest.

Met reboots van klassieke sitcoms als Roseanne, Frasier, Saved by the Bell en Full House was het zeker niet vreemd geweest als ook Home Improvement er een had gekregen. Toch gaat dat niet gebeuren.

Hoofdrolspeler Tim Allen, die de rol van Tim 'The Tool Man' Taylor speelde in de serie tussen 1991 en 1999, liet eerder weten dat er een reboot zou komen van de serie, maar dat bericht wordt nu tegengesproken door zijn collega Patricia Richardson, die zijn vrouw Jill speelde.

Tegenstrijdige berichten


Richardson zei onlangs tijdens de podcast Back to the Best het volgende over het lot van de Home Improvement-reboot:

"Het was vreemd, want ik hoorde dat Tim in het openbaar van alles had gezegd over een nieuwe versie van de serie. Maar hij heeft mij en andere acteurs er nooit iets over gezegd of gevraagd."

Vreemde situatie


Dit is wat Allen vorig jaar aan The Messenger vertelde:"Ik zie Richard Karn (Al Borland) regelmatig, en ik spreek de jongens ook... ik ben bevriend met ze. We praten vaker over een spinoff. Het zou leuk zijn als we een Home Improvement kunnen maken over de kleinkinderen met de titel Home Re-Improvement of iets dergelijks. We hebben het erover gehad."

Santa Claus wél


En hoewel een Home Improvement-spinoff er niet komt, hebben we Allen wel opnieuw gezien als Santa Claus/Scott Calvin de recente Disney+-serie The Santa Clauses.

Je kunt afleveringen van het originele Home Improvement streamen via Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Balen... geen nieuwe Home Improvement. Mee eens?

 • Ja, dit is balen

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, zou waarschijnlijk onnodig zijn

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen