search
'Supernatural'-hoofdrolspeler Jared Padalecki speelt op één voorwaarde in 'The Boys'
Series / Nieuws

'Supernatural'-hoofdrolspeler Jared Padalecki speelt op één voorwaarde in 'The Boys'

Na Jeffrey Dean Morgan en Jensen Ackles zou nog een 'Supernatural'-castlid toe kunnen treden.

Eric Kripke heeft opnieuw een acteur uit Supernatural gevraagd voor The Boys. Dit is niemand minder dan Jared Padalecki, die een hoofdrol speelde als Sam Winchester. Dit onthulde Padalecki zelf in een interview met Collider.

De atletische acteur stond in meerdere rollen bekend om zijn six-pack. Om wederom de volle 100% te kunnen geven heeft Padalecki aan Kripke de eis gesteld dat hij ruim van tevoren wordt ingeseind. Hij wil namelijk uitgebreid naar de sportschool.

In vorm


Padalecki vestigde zijn naam in Gilmore Girls en Friday the 13th, maar zijn grote doorbraak beleefde hij natuurlijk als Sam.

In Supernatural liet hij regelmatig zijn spierbundels rollen terwijl hij met broerlief Dean (Jensen Ackles) op demonen joeg. Maker Eric Kripke wil de acteur dolgraag in zijn superhelden-satire The Boys zien.

Drie uur per dag


Padalecki ziet dit op zich best zitten, maar wil wel graag in vorm zijn. Padalecki: "Ik antwoord 90% van de tijd hetzelfde, namelijk 'Ik ben 41 met drie kinderen, en geen 25-jarige die tijd heeft om drie uur per dag te trainen'".



"'Geef me wat tijd. Ik weet dat je me toch weer zonder shirt laat rondlopen, dus dan wil ik in elk geval een personal trainer en een diëtist inhuren'. Afgezien daarvan lijkt het me geweldig om in 'The Boys' te zitten. Ik ben fan van de serie," besluit de acteur. Het is duidelijk dat Padalecki optimaal gemotiveerd is voor een eventueel gastoptreden in de succesvolle serie.

Waar en wanneer te zien?


Seizoen 4 van The Boys kun je vanaf 13 juni streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Seizoen 4 van The Boys komt er aan, wat zeg jij:

  • Laat maar komen!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niets voor mij

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen