search
Van film naar serie: Reese Witherspoon terug in haar meest iconische rol uit 2001
Series / Nieuws

Van film naar serie: Reese Witherspoon terug in haar meest iconische rol uit 2001

Reese Witherspoon keert weer terug naar haar meest iconische rol voor haar gloednieuwe serie.

Met slechts twee woorden kan iedereen die liefhebber is van films uit begin 2000 raden over welke film het gaat: Roze en Harvard. We bedoelen natuurlijk Legally Blonde. De film was een mega hit en is ook nu nog steeds enorm populair.

De klassieker is met een goede reden populair. De film heeft een redelijk eenvoudig plot, maar genoeg grappen en karakterbogen om kijkers geïnteresseerd te houden. Nu wordt de roze franchise uitgebreid met een gloednieuwe serie.

De serie van Legally Blonde


Reese Witherspoon schitterde in de rol van Elle Woods en de getalenteerde actrice is ook betrokken bij de nieuwe serie. De actrice ontwikkelt met haar eigen productiebedrijf, Hello Sunshine, de nieuwe serie.

Ze werkt samen met Josh Schwartz en Stephanie Savage, de makers van Gossip Girl. Zij zullen betrokken zijn bij zowel het schrijfproces van de nieuwe serie als bij de uitvoerende productie.

Details


De plannen voor de nieuwe serie bevinden zich nog in de beginfase, dus er is nog weinig bekend. Alle details die al wel uitgewerkt zijn, worden nog niet vrijgegeven.Deze serie is niet het enige goede nieuws. Er gaan namelijk geruchten rond dat er ideeën zijn voor een tweede spin-off.

Bekijk Legally Blonde


Het iconische Legally Blonde is op het moment van schrijven te bekijken via Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Legally Blonde: heb jij kunnen lachen om de eerste twee films?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen