search
'Dead Boy Detectives': trailer voor de nieuwste fantasyserie in de wereld van 'Sandman'
Series / Trailer

'Dead Boy Detectives': trailer voor de nieuwste fantasyserie in de wereld van 'Sandman'

De spin-off uit de wereld van Morpheus gaat deze maand al van start.

De hoofdpersonen in Dead Boy Detectives waren eerder al te zien in Doom Patrol. Dit is geenszins een verrassing aangezien de avonturen van Edwin (George Rexstrew) en Charles (Jayden Revri) zich afspelen in de wereld van Morpheus, oftewel de Sandman.

De trailer toont de twee vrienden nadat ze besloten hebben om een detectivebureau te beginnen op aarde in plaats van naar het hiernamaals te vertrekken. Per slot van rekening krijgen geesten ook te maken met raadselachtige kwesties in hun bestaan.

Bezoek


De trailer benadrukt de vriendschap tussen het tweetal terwijl ze hun klanten zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Daarnaat krijgen Edwin en Charles ook regelmatig bezoek uit andere dimensies.

De effecten laten een mysterieuze wereld zien zoals we die eerder in The Sandman zagen. Het duo zal duidelijk hun handen vol hebben aan de zombies, geesten en andere bovennatuurlijke figuren.

Overig


Naast Rexstrew en Revri worden andere rollen gespeeld door Kassius Nelson , Briana Cuoco , Ruth Connell , Yuyu Kitamura en Jenn Lyon. Producenten van de serie zijn onder andere Beth Schwartz, Greg berlanti en Sarah Schechter.



Dead Boy Detectives kun je vanaf 25 april zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij al uit naar Dead Boy Detectives?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen