search
Déze MCU-slechterik komt de bezetting van 'Tulsa King' seizoen 2 versterken als keiharde gangster
Series / Nieuws

Déze MCU-slechterik komt de bezetting van 'Tulsa King' seizoen 2 versterken als keiharde gangster

Taylor Sheridans nieuwste hitserie met Sylvester Stallone heeft een nieuwe krachtpatser weten te strikken.

Tulsa King is een ijzersterke serie die ook op SerieTotaal een uitstekende recensie heeft gekregen. Hoofdrolspeler Stallone kondigde onlangs aan dat seizoen 2 is gestart met filmen.

Daarnaast is door Deadline bericht dat er nog een veteraan-acteur is toegetreden tot de sowieso al sterke bezetting. Het gaat hier om niemand anders dan Frank Grillo, ook wel bekend als de superschurk Crossbones uit de MCU-films.

Verkennen


Grillo zal de rol van de gangster Bill Bevilaqua voor zijn rekening nemen. Deze gangsterbaas komt oorspronkelijk uit Kansas City en gaat de mogelijkheden verkennen in Tulsa.

Deze stad is echter het terrein van Stallone's Dwight. Het is dus waarschijnlijk dat de twee bikkels intensief met elkaar te maken zullen krijgen.

Geen idee


Stallone zelf gaf al een hint over het nieuwe seizoen, waarbij hij de kijkers de nodige spanning beloofde: "Ze [de kijkers] hebben geen idee wat ze te wachten staat". Mede gezien de cliffhanger aan het einde van het eerste seizoen is er dus meer dan genoeg om naar uit te kijken.

Bekijk op instagram


Je kunt Tulsa King bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij deze misdaadserie met Sylvester Stallone gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen