search
'The Witcher' seizoen 4 komt met prominente castings voor drie nieuwe boekpersonages
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 4 komt met prominente castings voor drie nieuwe boekpersonages

Nadat eerder de casting voor Regis werd bekendgemaakt, volgen nieuwe ijzersterke toevoegingen.

The Witcher pakt duidelijk uit wat de acteurs voor het nieuwste seizoen betreft. Zo wisten we al dat Laurence Fishburne te zien zal zijn als Regis, maar daar blijft het niet bij.

De Britse veteraan-acteur James Purefoy (Rome, Solomon Kane) kondigde op X/Twitter aan dat hij de rol van Stefan Skellan op zich zal nemen. Daarnaast zullen Sharlto Copley (District 9) en Danny Woodburn (Watchmen) te zien zijn als Leo Bonhart respectievelijk Zoltan Chivay.

Prominente schurk


Stefan Skellan is de adviseur van de nieuwe antagonist keizer Emhyr (Bart Edwards), die op zijn beurt ook een belangrijke rol speelt in de boeken. Daarnaast is Stefan een van de hoogst geplaatste spionnen in het netwerk van de keizer.

Een andere prominente schurk die we eindelijk zullen zien is de premiejager Leo. Hij is een sadistisch figuur en maakt in de boeken jacht op Ciri (Freya Allen).

Bondgenoot


Van het drietal is de dwerg Zoltan de enige die geen slechterik speelt. Hij zal Geralt (vanaf nu gespeeld door Liam Hemsworth) bijstaan in zijn toekomstige avonturen. Dit is een mooie aanvulling op Regis' aanwezigheid, die ook een bondgenoot is van Geralt.



De cast van de fantasyserie komt hiermee stevig naar voren. Je kunt The Witcher streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij na het vertrek van Henry Cavill nog zin in The Witcher?

  • Ja, natuurlijk

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik haak af

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen