search
Liam Hemsworth heeft zich suf getraind voor 'The Witcher': eerste foto online gedropt
Series / Nieuws

Liam Hemsworth heeft zich suf getraind voor 'The Witcher': eerste foto online gedropt

De Australische acteur heeft zo te zien een tijdje in de sportschool gewoond.

Blijkens de selfie die Hemsworth heeft gepost op zijn Insta-account heeft het ongenoegen van de fans hem niet tegengehouden.

Hemsworth was altijd al atletisch, maar hij is zichtbaar gespierder geworden en ziet er uit als een ware sloopkogel. Hiermee heeft hij een passende verschijning ontwikkeld voor zijn nieuwe rol.

Intensieve training


Een acteur met een doorsnee postuur zou überhaupt niet in aanmerking komen voor de rol van Geralt van Rivia. Het personage heeft nu eenmaal een intensieve lichamelijke training ondergaan zodat hij effectief op monsters en ander gespuis kan jagen. Daar komen ook nog eens speciale rituelen bij in verband met bovennatuurlijke vermogens die typisch bij een witcher horen.

Verder is Henry Cavill, die in de eerste drie seizoenen Geralt speelde, een imposante acteur die in alle opzichten een geloofwaardige jager neerzette. Hier moet ook rekening mee gehouden worden, om nog maar te zwijgen van het publiek dat nog steeds niet blij is met de vervanging.

De eerste foto's


De verwachting is dat binnenkort de eerste foto's gepubliceerd zullen worden van Hemsworth in zijn kostuum. De makers zullen zogeheten set leaks voor willen zijn, wat inhoudt dat men niet wil riskeren dat slechte foto's van "de nieuwe Geralt" online gepost worden.

Bekijk op instagram


Je kunt The Witcher streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Liam Hemsworth een goede vervanger van Henry Cavill?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen