search
'Stranger Things'-ster plaagt terugkeer van fan-favoriete personage Eddie Munson
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster plaagt terugkeer van fan-favoriete personage Eddie Munson

Joseph Quinn kan zijn lach niet inhouden na brandende vraag over de terugkeer van Eddie Munson voor Stranger Things seizoen 5.

Stranger Things heeft de wereld geïntroduceerd aan talenten zoals Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard. De jonge cast was het middelpunt van de serie, maar in latere seizoenen hebben fans andere favoriete personages gekregen.

Hoewel de jonge cast fantastisch is, mogen de andere acteurs niet vergeten worden. Joe Keery stal al snel ieders hart en ook Maya Hawke werd snel een favoriet. Niemand kon het echter opnemen tegen Joseph Quinn.

Eddie Munson


Quinn speelde in seizoen 4 Eddie Munson, de Dungeon Master van de Hawkins High School's Hellfire Club. De metalhead-gitarist werd bevriend met Mike (Finn Wolfhard) en Dustin (Gaten Matarazzo).

Eddie werd al snel het favoriete personage van veel kijkers en zijn heldhaftige dood kwam dan ook zwaar aan bij hen. Hoewel we Dustin hebben zien huilen bij het levenloze lichaam van Eddie, hopen veel fans dat hun favoriete personage toch nog terugkeert voor seizoen 5.

Seizoen 5


Onlangs verscheen Quinn op de Facts Convention en in een interview werd deze brandende vraag gesteld. Meteen toen deze vraag gesteld werd, verscheen er een klein lachje op Quinns gezicht.Lachend antwoordde hij: "Ik weet het wel, maar ik ga het niet vertellen. Het is een goede vraag." Eerder zei Quinn al dat alles mogelijk is in Stranger Things. Is er dan toch een kans dat Eddie terugkeert voor het laatste seizoen?

Stranger Things


Stream Stranger Things op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij willen dat Eddie Munson terugkeert in Stranger Things?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen