search
Kijkers Netflix stemmen massaal af op spannende en actievolle Netflix Original
Series / Netflix Kijktip

Kijkers Netflix stemmen massaal af op spannende en actievolle Netflix Original

De nieuwe Netflix-serie Crooks staat gelijk boven 3 Body Problem en The Gentlemen.

Netflix blijft strooien met nieuwe eigen series. Zeker op het gebied van series is er de afgelopen maanden veel nieuws te zien op de streamingdienst. De nieuwste Duitse Netflix Original staat gelijk bovenaan de Netflix Top 10.

Dan hebben we het over Crooks, een actie-/misdaaddramaserie die afgelopen donderdag op Netflix in première ging, met in totaal acht afleveringen die per aflevering ten minste 39 minuten en maximaal 66 minuten duren.

Misdaad


Netflix omschrijft zijn nieuwste Original met woorden als Spannend, Actie en "Overval" en dat is niet gek, aangezien in Crooks het stelen en hebben van een bijzonder prijzige munt centraal staat.

In de serie ontmoeten we de gepensioneerde kluiskraker Charly die in Berlijn woont met zijn gezin. Hij wordt door "oud-collega's" gedwongen om zijn gereedschap weer tevoorschijn te halen. Samen met de 'driver' Joseph slaat Charly op de vlucht om zijn gezin te beschermen.

Ontvangst


Op Rotten Tomatoes staan er helaas nog geen recensies. De IMDb heeft al wel een voorlopig cijfer. Na slechts 330 stemmen staat Crooks op een 6,7. Niet bepaald hoog.Als je Crooks wilt zien, dan vind je hierboven een voorproefje met de trailer. De volledige serie staat uiteraard op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Crooks: staat deze serie op jouw watchlist?

 • Ja (of al gezien)

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen