NBC's 'Blindspot' krijgt tweede seizoen

Door de uitstekende kijkcijfers kon de serie een tweede seizoen waarborgen.

Zilko Tarici, 11-11-2015 08:00

NBC heeft een tweede seizoen besteld van Blindspot! De serie is in de Verenigde Staten de populairste nieuwe serie voor kijkers tussen de 18 en 49 jaar.
Sullivan Stapleton (300: Rise of an Empire) en Jaimie Alexander (Thor) spelen de hoofdrollen in Blindspot, een actie-thriller van Berlanti Productions (The Flash, Arrow) en schrijver/uitvoerend producent Martin Gero (Stargate: Atlantis). Stapleton speelt de rol van de harde FBI-agent Kurt Weller, die verzeilt raakt in een complot wanneer een naakte vrouw met geheugenverlies (en een lichaam vol cryptische tattoos) genaamd Jane Doe (Alexander) wordt gevonden op Times Square. Onder de tatoeages bevindt zich ook zijn naam... Als Weller en zijn teamgenoten een onderzoek starten naar de betekenis van Jane Doe's tatoeages, komen ze achter steeds meer informatie die uiteindelijk de wereld compleet zal doen veranderen.

De opnames van het tweede seizoen zullen binnenkort van start gaan en de nieuwe afleveringen worden naar waarschijnlijkheid in het najaar van 2016 uitgezonden.

Bron: NBC

Lees meer over: jamie alexander, blindspot, sullivan stapleton, thor, 300 rise of an empire

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader