search
Tweede trailer van 'Jessica Jones'
Series / Trailer

Tweede trailer van 'Jessica Jones'

Alle afleveringen zijn vanaf 20 november te zien op Netflix.



Nog eventjes en dan is de nieuwe serie Marvel'sJessica Jones te zien op Netflix. Daarom heeft Netflix de tweede official trailer vrijgegeven van deze Netflix Original-serie, die je hierboven kunt bekijken.

Jessica Jones neemt de kijker mee in de duistere wereld van de eigenzinnige, op wraak beluste jonge vrouw zoekend naar de man die haar ooit letterlijk in zijn macht had. "‹Psychologische thema's, spanning en actie maken van Marvel's Jessica Jones een unieke toevoeging aan Marvel's televisielandschap.

Marvel's Jessica Jones vormt een spannend en 'edgy' kijkje in het leven van één van de populairste nieuwe Marvel-personages van de laatste tien jaar en is de tweede Marvel-release in een reeks van vier epische live-action series die exclusief debuteert op Netflix. Marvel's Daredevil, sinds 10 april 2015 op Netflix te zien, was de eerste van de reeks, en Marvel's Luke Cage en Marvel's Iron Fist volgen in 2016. Deze series zullen leiden naar de samensmelting van alle personages in Marvel's The Defenders.

Alle 13 afleveringen zijn vanaf 20 november 2015 te bekijken voor abonnees.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen