search
Lionel Messi onthult zijn favoriete tv-serie: "meer dan één keer gezien"
Series / Nieuws

Lionel Messi onthult zijn favoriete tv-serie: "meer dan één keer gezien"

Eén van de grootste series uit de moderne tijd heeft in Messi een hele grote fan.

Als je Lionel Messi zegt, denk je aan voetbal, FC Barcelona, wellicht Argentinië. Maar je legt waarschijnlijk niet direct de link met bekende series. Het blijkt dus dat 'La Pulga' enorm fan is van HBO's Game of Thrones.

Het zijn twee grootheden in hun eigen veld. Jarenlang domineerde Messi de voetbalvelden en Game of Thrones het televisie- en streaminglandschap. Onlangs sprak Messi in een interview zijn liefde voor de serie uit.

Snel op de foto


Toen Messi in 2022 voor voetbalclub Paris Saint-Germain uitkwam, kon hij vanwege een blessure niet meedoen aan de Champions League-wedstrijd tegen Benfica in Parijs. Desondanks waren hij en zijn echtgenote Antonella Roccuzzo aanwezig in het Parc des Princes-stadion om de wedstrijd bij te wonen.

Messi kwam er al snel achter dat een van de hoofdrolspelers uit Game of Thrones ook aanwezig was. Op de tribune zat niemand minder dan acteur Kit Harington, die in de serie de rol van Jon Snow speelde, en al snel konden beiden het niet laten om met elkaar op de foto te gaan.

Serie voor herhaling vatbaar


Inmiddels zit Messi in de winter van zijn carrière, en maakt steeds meer tijd voor andere dingen. Over Game of Thrones zei hij dat het veruit zijn favoriete serie is en dat hij de serie al meerdere keren heeft bekeken.Ben jij ook zo fan van Game of Thrones? Kijk nog eens alle afleveringen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Een wedstrijd van Messi of een paar afleveringen van Game of Thrones, waar kijk jij liever naar?

 • Wedstrijd van Messi

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Game of Thrones

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen