search
Grote onthulling en meevaller voor 'Fallout' van Prime Video
Series / Nieuws

Grote onthulling en meevaller voor 'Fallout' van Prime Video

En dat lijkt ook te bevestigen dat er echt wordt gewerkt aan een tweede seizoen.

Hoewel Amazon Prime Video nog niet officieel heeft aangekondigd dat er een tweede seizoen van Fallout komt, lijkt een financieel nieuwtje dit onofficieel te hebben onthuld.

Die onthulling kwam via een nogal vreemde weg naar buiten. Het is namelijk zo dat de staat Californië via een bepaalde belastingregel voor grote producties zo'n 152 miljoen dollar aan voordelen heeft vrijgegeven, waarvan Fallout profiteert met een waarde van zo'n 25 miljoen dollar.

California dreaming


Het eerste seizoen werd gefilmd in de staten New York, Utah, New Jersey, maar ook Namibië. Maar nu is er dus ook gekozen voor Californië, wat tot groot belastingvoordeel voor de serie leidt.

Door dit nieuwtje lijkt het allesbehalve een formaliteit dat een tweede seizoen van Fallout in de maak is.

Groot voordeel


Gouverneur Gavin Newsom deelde het volgende over dit nieuws in een verklaring:"We brengen Fallout naar huis en houden klassiekers in Californië met dit programma, dat zorgt voor duizenden banen in Californië en miljarden dollars genereert voor de inwoners van onze staat."

Meer series profiteren


Andere series die profiteren van dit belastingvoordeel zijn prequel-spinoff NCIS: Origins, het door Noah Wyle aangevoerde The Pitt, het door Joshua Jackson aangevoerde Dr. Odyssey en Grotesquerie met Niecy Nash.

Het eerste seizoen van Fallout beleeft op 11 april zijn première op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nog een paar dagen: kijk jij uit naar Fallout?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen