search
Nieuwe sensatie in het horrorgenre: de gloednieuwe en gruwelijke serie 'Parasyte: The Grey'
Series / Featured

Nieuwe sensatie in het horrorgenre: de gloednieuwe en gruwelijke serie 'Parasyte: The Grey'

De gloednieuwe Parasyte: The Grey scoort een fantastische perfecte score op Rotten Tomatoes.

Parasyte: The Grey is een Zuid-Koreaanse sci-fi horror-serie. De gloednieuwe serie is pas enkele dagen geleden uitgekomen, maar is nu al één van de best scorende series op Rotten Tomatoes.

Parasyte: The Grey is gebaseerd op de manga-serie Parasyte van Hitoshi Iwaaki. De serie gaat over buitenaardse parasitaire wezens die mensen kunnen bezitten. Zo hebben zij de volledige macht over mensen en hun levens.

100%


De serie is geregisseerd en geschreven door Yeon Sang-ho, die vooral bekend is van The King of pigs (2011), The Fake (2013) en Train to Busan (2016). Jeon So-nee schittert in de hoofdrol, samen met Koo Kyo-hwan en Lee Jung-hyun.

Samen hebben zij het voor elkaar gekregen om een perfect score van 100% op Rotten Tomatoes binnen te slepen. Ook het publiek is erg enthousiast. Zij geven de serie namelijk een stevige 83%.

Recensies


De serie wordt een "kunstwerk" en een "ware showstopper" genoemd. Ook de speciale effecten en het acteerwerk worden geprezen.



Ook Decider is enorm enthousiast. Zij roepen fans van het horrorgenre op om de serie te streamen: Parasyte: The Grey heeft genoeg actie om de aandacht van de kijkers vast te houden, maar het verhaal van Su-ins mutantenbestaan is hetgeen waardoor je niet weg kan kijken."

Netflix


Ben je benieuwd geworden naar deze perfecte horrorserie? Stream dan Parasyte: The Grey op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al begonnen aan Parasyte: The Grey?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen