search
Eindelijk meer nieuws over 'Stranger Things' seizoen 5: klein detail gedeeld
Series / Nieuws

Eindelijk meer nieuws over 'Stranger Things' seizoen 5: klein detail gedeeld

Na lang wachten geeft Stranger Things eindelijk meer details over het vijfde en laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is altijd verschrikkelijk als je favoriete personage overlijdt. Maar soms doet de dood van een sterke slechterik nóg erger, omdat de intensiteit van de serie dan vermindert. Stranger Things plaagt nu de terugkeer van deze gehate slechterik.

Kijkers barstten massaal in tranen uit na de dood van Eddie Munson (Joseph Quinn). Zelfs na de dood van de verschrikkelijke Billy (Dacre Montgomery) was de sfeer kil. In seizoen 4 ging, Dr. Brenner, een groot sleutelfiguur dood en dit personage komt wellicht terug.

Instagram-verhaal


Er is geen twijfel over mogelijk, de acties van Dr. Brenner (Matthew Modine) waren mensonterend. Toch was hij een interessant personage. In een inmiddels verwijderd Instagram-verhaal werd zijn terugkeer gesuggereerd.

In het verhaal was een hele bekende locatie te zien: de regenboogkamer in het Hawkins Lab. Het verhaal bevestigt dat de kamer terug zal komen in seizoen 5. Het is vooralsnog onduidelijk of dit weer via flashbacks zal zijn.

Dr. Brenner


Hoewel de Duffer-broers de dood van Dr. Brenner bevestigd hebben, plaagt dit verhaal wel zijn terugkeer. Hij speelde een belangrijke rol in Elevens leven en zijn terugkeer (via flashbacks) zou dan ook logisch zijn.Bovendien zijn er nog een aantal brandende vragen onbeantwoord gebleven na seizoen 4. De terugkeer van Dr. Brenner zou een goede mogelijkheid zijn om meer duidelijkheid te geven over Henry's en Elevens verleden in het Lab.

Stream op Netflix


Stream Stranger Things op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij bang voor spoilers voor seizoen 5 van Stranger Things?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen