search
Dit is waar 'A Knight of the Seven Kingdoms' over gaat: de nieuwe 'Game of Thrones'-serie
Series / Nieuws

Dit is waar 'A Knight of the Seven Kingdoms' over gaat: de nieuwe 'Game of Thrones'-serie

Het verhaal belooft zeer spannend en avontuurlijk te gaan worden.

Eind volgend jaar moet de volgende Game of Thrones-spinoff van HBO verschijnen. Toen A Knight of the Seven Kingdoms aangekondigd werd kregen we al wat informatie over het verhaal van de serie, maar inmiddels weten we meer.

HBO heeft namelijk een officiële synopsis vrijgegeven van de verfilming van de novella's van George R.R. Martin. Hieronder lees je de volledige tekst.

Westeros


''Een eeuw voor de gebeurtenissen van 'Game of Thrones' reisden twee onwaarschijnlijke helden door Westeros. Een jonge, naïeve, maar dappere ridder, Ser Duncan the Tall, en zijn kleine schildknaap, Egg.

Het verhaal speelt zich af in een tijdperk waarin de Targaryens nog steeds de IJzeren Troon beheersen en de herinnering aan de laatste draak nog fris is. Deze onwaarschijnlijke en unieke vrienden staan grote lotsbestemmingen, machtige vijanden en gevaarlijke heldendaden te wachten.''


HBO Max


De spinoff belooft dus spannend en avontuurlijk te worden. Terwijl je wacht op de avonturen van Dunk en Egg kun je de andere Westeros-series natuurlijk gewoon kijken op Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

A Knight of the Seven Kingdoms: spreekt jou het verhaal aan?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen