search
Onthutsende Duitse moorden staan centraal in nieuwe Netflix-hit
Series / Netflix Kijktip

Onthutsende Duitse moorden staan centraal in nieuwe Netflix-hit

De docuserie Crime Scene Berlin: Nightlife Killer staat nu in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 met series is weer een docuserie rijker en opnieuw staat een moordenaar centraal. Dit keer wordt er gekeken naar een maniak die meerdere mensen vermoordde in de Berlijnse partyscene, in Crime Scene Berlin: Nightlife Killer.

De moorden vonden in 2012 plaats en werden gepleegd door de seriemoordenaar Dirk P. die tegenwoordig vast zit voor zijn gruwelijke handelingen. Crime Scene Berlin: Nightlife Killer laat opnieuw een van 's werelds grootste mafkezen zien.

Moordenaar in de avonduren


P. vermoordde meerdere mensen in Berlijnse gay clubs in 2012 door ze eerst flink wat GHB te geven. Daarna bracht hij zijn slachtoffers om het leven. Crime Scene Berlin: Nightlife Killer brengt het nachtleven in beeld en zelfs wat te "sensationeel" volgens menige recensies.

De docuserie bestaat uit drie afleveringen, waarin woorden van P. worden voorgelezen, nabestaanden aan het woord komen en zelfs een overlevende zijn verhaal doet.

Nu op Netflix


Crime Scene Berlin: Nightlife Killer staat sinds 3 april op Netflix en op dit moment op de achtste plaats in de Netflix Top 10.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Crime Scene Berlin: Nightlife Killer kijken, of skip je deze?

 • Ja (of al gezien)

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Ik skip deze docuserie

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen