search
Kevin Costner wil dolgraag in 'Yellowstone' terugkeren voor de laatste afleveringen
Series / Nieuws

Kevin Costner wil dolgraag in 'Yellowstone' terugkeren voor de laatste afleveringen

Als alle partijen weer door één deur kunnen is voor een reünie wel enige haast geboden.

Al maandenlang is er gesteggel tussen acteur Kevin Costner en de producenten van Paramount's Yellowstone, wat uiteindelijk heeft geleid tot het vertrek van Costner bij de serie. Hij ziet daar echter graag verandering in.

Vorig jaar vertrok Costner te midden van dreigementen van rechtszaken op een wat stroeve manier uit Yellowstone. Hij gaf destijds aan mogelijk juridische stappen te ondernemen tegen de producers van 101 Studios en Paramount, vanwege een geschil over opnameschema's.

Toch wel een verzoening?


Tijdens de promotie van zijn nieuwe film Horizon: An American Saga werd Costner gevraagd naar de toekomst van de populaire serie en of er misschien toch een terugkeer naar Yellowstone in zit. Als het aan hem ligt komt hij graag weer terug.

Costner vertelde: "Ik zou het graag willen doen, maar we hebben het nog niet kunnen regelen. Misschien komt het nog terug op mijn pad. Als dat zo is en het voelt goed voor mij, dan zou ik het graag doen."

De bal ligt bij Paramount


Mocht het tussen Yellowstone-bedenker Taylor Sheridan, Paramount en Costner weer helemaal goed komen, moet er wel snel gehandeld worden. De opnames van het restant van het vijfde en laatste seizoen staan gepland voor het einde van de herfst van 2024.



Ongeacht de mogelijke verzoening kan je nog genoeg Yellowstone kijken mét Costner in de hoofdrol. Stream alle afleveringen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij een fan van Yellowstone en alle spin-offs?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen