search
HBO Max-hitserie 'Peacemaker' seizoen 2 krijgt een update van maker James Gunn
Series / Nieuws

HBO Max-hitserie 'Peacemaker' seizoen 2 krijgt een update van maker James Gunn

De serie is een waar kijkcijferkanon gebleken en fans kijken reikhalzend uit naar het vervolg.

De avonturen van de maniakale Peacemaker/Christopher Smith (John Cena) waren een rechtstreeks vervolg op de film Suicide Squad uit 2021. Hoofdrolspeler Cena en maker James Gunn komen nu met updates over het nieuwste seizoen.

De DC-stripverfilming werd enorm gewaardeerd en er kwam dus al snel een akkoord voor een tweede seizoen. Mede door de Hollywoodstaking en Gunns drukke schema was het echter even puzzelen om alles rond te krijgen.

Op de rem trappen


Peacemaker gaat deze zomer in productie en de verwachting is dat de opnames aan het einde van het jaar afgerond zijn. Aangezien Superman gelijktijdig gefilmd wordt luistert het allemaal erg nauw.

In de Pat MacAfee Show gaf Cena aan dat zijn agenda ongeveer overloopt: "We gaan door [met de opnames] en zo komen we als het goed is ook de Kerstdagen door. Ik hoop dat Hollywood daarna op de rem trapt zodat ik ook nog wat tijd met mijn familie kan doorbrengen".

Op de eerste plaats


Gunn heeft alle afleveringen geschreven maar hij zal niet het hele seizoen regisseren. Dit is natuurlijk niet zo gek wanneer je bedenkt dat hij na Peacemaker en Superman direct doorgaat met Waller.



Gunn: "In het belang van de serie [Peacemaker] is het geen goed idee om alle afleveringen zelf te regisseren. Wel heb ik het complete seizoen geschreven, en 'Peacemaker' staat absoluut op de eerste plaats. Aan 'Waller' wordt momenteel nog gewerkt. We zijn daar nog afleveringen voor aan het schrijven. Die serie komt pas aan de beurt als Peacemaker af is".

Gunn en Cena staan overduidelijk in de startblokken. In de tussentijd kun je Peacemaker streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Peacemaker wordt de beste productie uit het DC Extended Universe genoemd. Mee eens?

  • Mee eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Niet mee eens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen