search
Foto's onthullen Lady Penelope's nieuwe aanbidder in 'Bridgerton' seizoen 3 en het is niet Colin
Series / Foto's

Foto's onthullen Lady Penelope's nieuwe aanbidder in 'Bridgerton' seizoen 3 en het is niet Colin

Colin krijgt zo te zien concurrentie in het nieuwe seizoen van deze romantische serie.

Lady Penelope "Pen" Featherington (Nicola Coughlan) voegt blijkens de nieuwste clip op X/Twitter én de nieuwste foto's de daad bij het woord. De jonge aristocrate gaat actief op zoek naar een echtgenoot.

Netflix heeft zojuist de de eerste foto's online gezet. Hierop is een tot nu toe onbekend gezicht te zien en we zien dezelfde adellijke heer in de X/Twitter-clip verschijnen.

Excentrieke interesses


Het gaat hier om Lord Debling (Sam Phillips), die door Deadline wordt omschreven als "een vriendelijk heerschap met excentrieke interesses", wat nogal geheimzinnig klinkt.

Het is duidelijk dat hij interesse toont in Pen en deze interesse is duidelijk wederzijds. Het ziet er naar uit dat "Polin", zoals Colin (Luke Newton) en Pen ook wel genoemd worden, concurrentie krijgt.

Synopsis


Netflix' synopsis van het derde seizoen geeft aan dat Colin Pen wil helpen bij het vinden van een man om mee te trouwen. Gaandeweg beseft hij echter dat hij romantische gevoelens koestert voor Pen. Het derde seizoen zal dus allesbehalve rustig verlopen en de fans zullen ongetwijfeld weer smullen van deze populaire serie.



Je kunt Bridgerton streamen op Netflix. De eerste helft van seizoen 3 gaat op 16 mei van start, en de tweede helft kun je vanaf 13 juni bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is Bridgerton voor jou een serie die eeuwig door mag gaan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen