search
Netflix is weer eens prooi voor aangrijpende en ontroerende kijkcijferhits
Films / Netflix Kijktip

Netflix is weer eens prooi voor aangrijpende en ontroerende kijkcijferhits

De twee romantische films One True Loves en The Tearsmith staan bovenaan de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 is weer eens prooi voor twee romantische films. Op dit moment vind je de film One True Loves op de tweede plaats in de lijst en vlak daarachter staat de volgende, The Tearsmith.

Het komt wel vaker voor dat de Netflix Top 10 wordt gedomineerd door het genre. Gelukkig staan er in de Top 10 voldoende andere genres, zoals de twee actiesfilms The Equalizer 3 en The Expendables 4 en het drama Scoop, de nummer één van dit moment.

Bioscoopfilm


One True Loves verscheen vorig jaar in de Nederlandse bioscopen en werd geregisseerd door Andy Fickman (Playing with Fire, Race to Witch Mountain). Je ziet rollen van onder andere Phillipa Soo, Simu Liu, Luke Bracey en en Michaela Colin.

In het romantische drama vindt Emma pas net opnieuw de liefde, waardoor ze haar pijn en verlies achter zich kan laten. Maar dan keert haar doodgewaande man plotseling terug.

Netflix Original


The Tearsmith is een Italiaanse Netflix Original, met Fabbricante di lacrime als originele titel. De film komt van regisseur Alessandro Genovesi en er zijn rollen voor onder andere Simone Baldasseroni, Caterina Ferioli en Sabrina Paravicini.The Tearsmith gaat over de twee tieners Nica en Rigel, die uit het weeshuis worden overgeplaatst naar een pleeggezin. De twee botsen met elkaar, waarbij angst en liefde een grote rol spelen.

Nu op Netflix


Ben je nieuwsgierig naar een van de films? Je vindt The Tearsmith nu hier op Netflix en One True Loves vind je daar ook.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet een van de films kijken, welke wordt het:

 • One True Loves

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The Tearsmith

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen