search
Met een 8,8 op de IMDb is deze sterke en humoristische dramaserie gewoon te kijken op Apple TV+
Series / Nieuws

Met een 8,8 op de IMDb is deze sterke en humoristische dramaserie gewoon te kijken op Apple TV+

'Ted Lasso', de meest bekeken serie van Apple TV+, scoort ook nog eens geweldig op IMDb.

Een humoristische dramaserie over voetbal: je ziet het niet vaak, maar blijkbaar werkt het wel. Dat bewijst de Apple TV+-serie Ted Lasso.

Het eerste seizoen van Ted Lasso kwam uit in 2020, bestaande uit 10 afleveringen. Daarop volgden nog twee seizoenen, waarvan het laatste in maart 2023 in première ging. Fans speculeren nog altijd over een eventueel vierde seizoen. Het lijkt er echter niet op dat dat er ook echt komt.

Onervaren coach


De serie gaat over de Amerikaanse college-football coach Ted Lasso. Tot zijn grote verrassing wordt hij als manager ingehuurd voor de Britse Premier League-voetbalclub AFC Richmond. Hij heeft echter helemaal geen ervaring als het op voetbal aankomt.

Zonder enig idee te hebben wat hij doet, gaat Ted enthousiast de uitdaging aan. Hij weet de club en de mensen die aan hem twijfelden voor zich te winnen, maar wat hij niet weet is dat er ook nog mensen zijn die niet willen dat zijn komst een succes wordt.

Best bekeken serie


De rol van Ted wordt gespeeld door comedian Jason Sudeikis, die je vooral kunt kennen van It's Always Sunny in Philadelphia. Daarnaast zien we Game of Thrones-actrice Hannah Waddingham als Rebecca.Ted Lasso was meteen na de première een enorm succes en won dan ook verschillende prijzen, waaronder een Golden Globe, SGA-award en meerdere Emmy's. Het is de meest bekeken serie op Apple TV+ en verbrak verschillende records voor de streamingdienst.

IMDb


Op IMDb scoort de serie een 8,8. In de top 250 beste series van de site is Ted Lasso te vinden op plek 79.

Bekijk Ted Lasso op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ted Lasso: deze serie wordt bejubeld - Mee eens?

 • Mee eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Eigenlijk niet zo mee eens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen