search
Vind jij de film 'Godzilla x Kong: The New Empire' geweldig? Dan zal je deze monsterserie ook geweldig vinden
Series / Specials

Vind jij de film 'Godzilla x Kong: The New Empire' geweldig? Dan zal je deze monsterserie ook geweldig vinden

Monarch: Legacy of Monsters is een monsterserie vol spannende gevechten, avonturen en mysteries.

Godzilla x Kong: The New Empire is al even in de Nederlandse bioscopen te zien. De monsterwereld vol spannende gevechten laat je er na het zien van de film nog een tijd over nadenken.

Wil jij hier meer van zien? Dan hebben wij goed nieuws. Op Apple TV+ vind je de serie Monarch: Legacy of Monsters, een spin-off die zich afspeelt in hetzelfde universum. Een Amerikaanse monsterserie met prachtige special effects en een soundtrack die blijft hangen.

Monarch


De serie neemt je in tien afleveringen van elk ruim veertig minuten mee in de avonturen van Cate. Nadat ze de verwoestende aanval van Godzilla in San Francisco overleefde, gaat ze op zoek naar de waarheid achter een groot familiegeheim. Tijdens dit avontuur probeert ze ook nog een groot mysterie te ontrafelen. Ze wil namelijk achterhalen wie er achter de organisatie Monarch zit.

In deze live-action vind je iets minder monsters dan in de Godzilla-films, maar wees niet getreurd: Cate’s zoektocht gaat zeker niet zonder slag of stoot. Zowel Godzilla als de Titans keren terug in de tiendelige reeks.

Ook bekende namen


De hoofdrollen zijn voor Anna Sawai (Cate Randa), Mari Yamamoto (Keiko Randa) en vader en zoon Kurt en Wyatt Russell, die beide het personage Lee Shaw vertolken in verschillende perioden. De serie is gemaakt door Matt Fraction en Chris Black.



Monarch: Legacy of Monsters is sinds 17 november 2023 te streamen op Apple TV+ en scoort 89 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Monarch: Legacy of Monsters al helemaal gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen