search
Seizoen 4 van Prime Video's 'The Boys' wordt "het beste tot nu toe"
Series / Nieuws

Seizoen 4 van Prime Video's 'The Boys' wordt "het beste tot nu toe"

Het zal niet lang meer duren tot de groep nare superhelden weer terugkeert.

Eén van de kroonjuwelen van Amazon's Prime Video, de hitserie The Boys, heeft de opnames en productie van het vierde seizoen afgerond, en volgens bedenker Eric Kripke kan het zomaar eens het beste seizoen tot nu toe worden.

Volgens Kripke is het vierde seizoen van The Boys nu "volledig, helemaal en absoluut voltooid". Deze veelbelovende update bevestigt dat de serie op 13 juni 2024 op Prime Video zal verschijnen.

Onconventionele superhelden


Prime Video's The Boys is gebaseerd op de gelijknamige strip van Garth Ennis en Darick Robertson, en speelt zich af in een universum waar individuen met buitengewone krachten worden erkend als helden door het publiek en in het bezit zijn van de machtige organisatie Vought International.

Echter zijn buiten hun heldhaftige persona's de meeste van deze zogenaamde 'helden' arrogant en corrupt. De serie richt zich dan ook op 'The Boys', een groep die de corrupte superhelden onder controle probeert te houden.

Aansluiting bij spin-offs


Seizoen vier van de serie, met hoofdrollen voor onder anderen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr en Erin Moriarty, zal voortbouwen op de gebeurtenissen van zowel seizoen drie als de spin-off Gen V. Verdere details worden vooralsnog geheim gehouden.



Bekijk alle afleveringen van The Boys op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat seizoen 4 van The Boys de eerdere seizoenen kan overtreffen?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen