search
Is 'A Gentleman in Moscow' de nieuwe hitserie van SkyShowtime? Dit moet je vooraf weten
Series / Nieuws

Is 'A Gentleman in Moscow' de nieuwe hitserie van SkyShowtime? Dit moet je vooraf weten

Binnenkort online: 'A Gentleman in Moscow', een historische serie over Graaf Rostov in huisarrest.

Binnenkort komt de serie A Gentleman in Moscow online, daarom stellen wij alvast 5 vragen om je voor te bereiden op de première.

Is A Gentleman in Moscow gebaseerd op een boek?


Ja, de serie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2016 van Amor Towles. Het boek volgt het verhaal van Graaf Alexander Rostov die veroordeeld wordt tot huisarrest in het Metropol Hotel na de Bolsjewistische Revolutie.

Wie spelen er in de serie en waar kennen we ze van?


Ewan McGregor, bekend van zijn rollen in films zoals Star Wars en Trainspotting speelt de hoofdrol van Graaf Rostov. Mary Elizabeth Winstead, bekend van haar werk in Fargo en Scott Pilgrim vs. the World speelt Anna Urbanova. Johnny Harris, bekend van series zoals This is England en Fortitude speelt Osip Glebnikov. De echte serie-liefhebbers zullen hebben gemerkt dat dit een reunie is van McGregor en Winstead, die eerder samen speelden in Fargo.

Waar gaat de serie over?


De serie vertelt het verhaal van Graaf Alexander Rostov die veroordeeld wordt tot huisarrest in het Metropol Hotel na de Bolsjewistische Revolutie. Jarenlang leeft hij in het hotel en ontwikkelt hij banden met het personeel en andere bewoners, terwijl de politieke situatie in Rusland evolueert. Ondanks de donkere roerige tijden biedt de serie veel vrolijke momenten en een vleugje humor. Het verhaal werpt een boeiende blik op de levens van aristocraten te midden van historische veranderingen.Is deze serie iets voor mij?


Ben je een fan van historische dramaseries die een goede balans bieden tussen ernstige momenten en lichte scènes? Dan is deze serie perfect voor jou. Als je een diepgaand verhaal zoekt wat de gruwelen van de Russische revolutie vertelt, dan kan je beter Doctor Zhivago kijken.Is de serie te bingen?


Met 8 afleveringen van 3 kwartier is het gemakkelijk in een avond te bingen. Een start om 18:00 uur zou betekenen dat je rond middernacht klaar zou zijn.A Gentleman in Moscow is vanaf 18 april te zien op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

A Gentleman in Moscow: iets voor jou?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen