search
'Star Trek: Strange New Worlds' van SkyShowtime krijgt een positief bericht
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' van SkyShowtime krijgt een positief bericht

Paramount komt met een officiële aankondiging over de populaire prequelserie in de franchise.

Star Trek: Strange New Worlds is momenteel het derde seizoen aan het filmen in Toronto. Hogerhand zit ook niet stil, er is namelijk nieuws over zowel Star Trek: Strange New Worlds als de animatieserie Star Trek: Lower Decks.

De eerstgenenoemde serie krijgt een vierde seizoen. Het aankomende vijfde seizoen van Star Trek: Lower Decks zal ook het laatste zijn. De makers kijken er naar uit om zich weer vol overgave in de franchise te storten.

Aan boord


De showrunners Akiva Goldman en Henry Alonso Myers gaven samen met uitvoerend producent Alex Kurtzman de volgende verklaring: "Namens de cast en crew van 'Star Trek: Strange New Worlds' geven wij aan ontzettend blij en dankbaar te zijn dat we de reis met jullie voort kunnen zetten. We zien jullie dan ook graag terug aan boord van de Enterprise".

Het vijfde seizoen van deze populaire animatieserie wordt in de Verenigde Staten in de herfst verwacht. Kurtzman en maker Mike McMahan zeiden het volgende over de afronding: "Iedere seconde die we [aan 'Lower Decks'] besteed hebben is een droom die werkelijkheid is geworden. We kunnen niet wachten om het hilarische vijfde seizoen aan het publiek te laten zien".

Franchise


De geliefde Star Trek-franchise gaat overduidelijk met volle kracht vooruit. De nieuwste producties in de franchise gaan over de beruchte geheime dienst Secton 31 en Starfleet Academy.



Kijk Star Trek: Strange New Worlds op SkyShowtime. Star Trek: Lower: Decks is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Star Trek: Strange New Worlds een goede uitbreiding?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen