search
Deze hilarische komedie met een 8,8 op de IMDb stream je gewoon nog op Disney+
Series / Nieuws

Deze hilarische komedie met een 8,8 op de IMDb stream je gewoon nog op Disney+

'It's Always Sunny in Philadelphia' gaat over een groep problematische mensen die samen een bar runnen.

It's Always Sunny in Philadelphia is een van de meest populaire sitcoms van deze eeuw. Heb je hem nog niet gezien, of wil je de seizoenen opnieuw kijken? Goed nieuws: de serie is nog altijd gewoon te bekijken op Disney+.

It's Always Sunny in Philadelphia werd gemaakt door Rob McElhenney. Het eerste seizoen van de serie ging in 2005 in première. Tot nu toe zijn er 16 seizoenen uitgekomen en de serie loopt nog steeds. Seizoen 17 verschijnt waarschijnlijk dit jaar nog.

Narcistische alcoholisten


De serie gaat over een groep narcistische alcoholisten, genaamd The Gang. Samen zijn ze de eigenaren van een niet succesvolle Ierse bar in de Amerikaanse stad Philadelphia.

Oorspronkelijk bestond The Gang uit uitsmijter Mac (Rob McElhenney), conciërge Charlie (Charlie Day), bartender Dennis (Glenn Howerton), serveerster Dee (Kaitlin Olson). Vanaf het tweede seizoen komt daar ook de excentrieke miljonair Frank (Danny DeVito) bij.

Conflicten


Ieder lid van The Gang heeft zijn eigen slechte eigenschappen, waaronder egoïsme, agressie, sociopathie, seksisme en jaloezie. Hierdoor komen de personages steeds weer terecht in conflicten.



In totaal zijn er van de serie al 152 afleveringen gemaakt. In 2021 begonnen Howerton, Day en McElhenney bovendien een podcast over de serie genaamd The Always Sunny Podcast, waar andere acteurs uit de serie regelmatig te gast zijn.

IMDb


It's Always Sunny in Philadelphia is zowel bij recensenten als bij het publiek populair. Op IMDb krijgt de serie een 8,8 als score. In de top 250 beste series van de site is de serie te vinden op plek 57.

Bekijk It's Always Sunny in Philadelphia op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij It's Always Sunny in Philadelphia een kijktip noemen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen