search
Ontdek de serie 'Zussen' en deze 8 andere nieuwe afleveringen op NPO Start & Plus
Series / Nieuws

Ontdek de serie 'Zussen' en deze 8 andere nieuwe afleveringen op NPO Start & Plus

Deze week komt de Nederlands omroep met vooral veel humoristische series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Zussen


Verschijnt op: Woensdag 17 april | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Drama | Kijk op: NPO Start

Drie vrouwen komen bij de notaris, blijken halfzussen te zijn en moeten de erfenis (een boerderij) samen zien te verdelen. Ondertussen rijst de vraag hoe hun half-zussenschap zit èn hoe hun vader is overleden.
Even tot hier


Verschijnt op: Zaterdag 20 april | Release: Seizoen 11 - aflevering 3 | Genre: Komedie / Spelprogramma / Muziek | Kijk op: NPO Start

Niels van der Laan en Jeroen Woe maken op geheel eigen wijze en in een razend tempo een samenvatting van de week die achter ons ligt. Samen met de Miguel Wiels band, een verrassende artiest én een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp.
Mindf*ck


Verschijnt op: Zaterdag 20 april | Release: Seizoen 9 - aflevering 6 | Genre: Reality-TV | Kijk op: NPO Start

Een uniek goochelprogramma met een populair-wetenschappelijke insteek dat afrekent met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes. Met deze week Fred van Leer.
Overige series nieuw op NPO Start & Plus


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start & Plus verschijnen.

15 april: Keuringsdienst van waarde (seizoen 24 - aflevering 14) - Consumentenprogramma / Documentaire - Klopt het wat fabrikanten claimen en wat ze ons in reclames verkopen? De verslaggevers van de Keuringsdienst nemen de telefoon ter hand en duiken in de wondere wereld van ons voedsel.

15 april: Wie is de Mol? België (seizoen 12 - aflevering 4) - Avontuur / Spelprogramma / Reality-TV - Onder leiding van Gilles De Coster gaan tien Vlamingen op avontuur in Sicilië. Iedereen wil de groeps-pot winnen, maar in hun midden huist een saboteur: de mol.

15 april: Van Roosmalen & Groenteman (seizoen 7 - aflevering 14) - Talkshow - Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Samen met twee wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.

17 april: Spoorloos (seizoen 21 - aflevering 5) - Documentaire - Programma dat zich richt op bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren of elkaar zelfs nog nooit hebben gezien. De redactie is door de ervaring bedreven geworden in het zoeken en opsporen van mensen. Dit doen ze in samenwerking met correspondenten in andere landen.

18 april: Dit was het nieuws (seizoen 46 - aflevering 5) - Komedie / Spelprogramma - Harm Edens, Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek leggen het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep. Deze week zijn Roos Abelman en Marc van Ranst te gast.

19 april: Flikken Maastricht (seizoen 18 - aflevering 12) - Actie / Misdaad / Drama - Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken vormen in het pittoreske Maastricht het decor van Flikken Maastricht. Maar ook de persoonlijke levens van o.a. Eva van Dongen, Floris Wolfs, Marion Dreesen en Romeo Sanders.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je voor Even tot hier of Mindf*ck?

 • Even tot hier

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Mindf*ck

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen