search
De bioscoophit van dit moment zie je nu ook thuis op de buis: maar op welke dienst?
Films / Specials

De bioscoophit van dit moment zie je nu ook thuis op de buis: maar op welke dienst?

Bekijk nu thuis het tweede deel van de epische Dune-filmreeks waarin Paul Artreides op wraak jaagt.

Momenteel draait hij nog in de bioscoop, maar sinds gisteren 16 april kan je ook thuis het tweede deel van de Dune-filmreeks bekijken. In Dune: Part Two zet de reis van Paul Atreides voort, terwijl hij broedt op wraak tegen degenen die zijn familie te gronde hebben gericht.

Ook het tweede deel van de Amerikaanse sciencefiction film is geregisseerd door Denis Villeneuve, een Canadees filmregisseur en scenarioschrijver. De eerste film van de Dune-filmreeks kwam al uit in 2021, en na drie jaar is ook eindelijk het tweede deel te bekijken.

Woestijnplaneet


In deze film volgen we Paul Atreides terwijl hij zijn lot als de legendarische leider Muad'Dib omarmt op de woestijnplaneet Arrakis. Terwijl Paul zijn banden met de Fremen verdiept en zijn krachten ontwikkelt, ontvouwt zich een episch conflict tussen de machten van het Keizerrijk en de opkomende krachten van de woestijn.

De cast van deze film bestaat uit grote namen als Timothée Chalamet, die overigens de hoofdrol van Paul vertolkt. Naast hem wordt de rol van Chani gespeeld door niemand minder dan Zendaya. Naast hen zijn ook Rebecca Ferguson en Josh Brolin weer te zien.

Nieuwe gezichten


Het vervolg op Dune voegt een leuke reeks nieuwe namen toe aan de cast, waardoor het ensemble nog meer schittert op het grote scherm. Onder deze bekende namen bevinden zich Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken, Léa Seydoux en Souheila Yacoub.Dune: Part Two speelt al sinds 29 februari in de bioscoop en is ook meteen goed ontvangen door het publiek. Momenteel met een 9.4 op IMDb is het de hoogst beoordeelde film op het platform. Op de Tomato Meter scoort hij met 93%.

Thuisbioscoop


Mocht je de film nog niet hebben gezien in de bios en ben je wel benieuwd, vanaf 16 april kun je hem thuis bekijken op Pathé Thuis
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Dune: Part Two (ook) snel thuis kijken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen