search
Grote en schokkende geheimen op Netflix houden kijkers aan de buis gekluisterd
Series / Nieuws

Grote en schokkende geheimen op Netflix houden kijkers aan de buis gekluisterd

De Noordse Netflix-serie Midtsommernatt staat nu bovenaan de Netflix Top 10 met series.

De Netflix Top 10 met series heeft een nieuwe koploper met de serie Midtsommernatt alias Midsummer Night. De Noorse Netflix Original weet voorbij te gaan aan de vorige koploper, de Duitse misdaadserie Crooks die nu op de tweede plaats staat.

De Noorse dramaserie Midtsommernatt van Per-Olav Sørensen, bekend van de serie Kampen om Tungtvannet en de Netflix-film Royalteen, wordt door Netflix omschreven met de keywords intiem, aangrijpend en spannend.

Midtsommernatt


In de dramaserie brengt Carina haar familie bij elkaar voor een traditionele Zweedse midzomer. De vrolijke bijeenkomst loopt echter compleet anders dan verwacht, als er lang bewaarde geheimen worden onthuld.

Met rollen voor Pernilla August, Dennis Storhøi en Yngvild Støen Grotmol valt de serie goed in de smaak bij de kijkers. De serie heeft een publieksscore van 89 procent op Rotten Tomatoes, en de IMDb noteert een redelijke 6,9.

Nu te zien


Het eerste seizoen van Midtsommernatt bestaat uit vijf afleveringen en deze duren bij elkaar zo'n 2,5 uur. Dus met een beetje inzet kijk je deze al in een avondje vanaf je bank.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Midtsommernatt? Heb jij deze serie met 5 afleveringen al even snel gebingewatched?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen