search
Deze vlijmscherpe serie op Apple TV+ heeft 100% op Rotten Tomatoes en is je tijd meer dan waard
Series / Specials

Deze vlijmscherpe serie op Apple TV+ heeft 100% op Rotten Tomatoes en is je tijd meer dan waard

In 'Drops of God' gaat Camille de strijd aan voor de wijncollectie die haar vader haar naliet.

Apple TV+ staat vol met onontdekte pareltjes die absoluut het kijken waard zijn. Een daarvan is de dramaserie Drops of Jupiter uit 2023.

Drops of God is een Frans-Amerikaans-Japanse dramaserie, gemaakt door Quoc Da Tran. De serie ging vrijwel precies een jaar geleden in première, op 21 april 2023. De inspiratie voor de serie was de gelijknamige mangaserie van Tadashi Agi en Shu Okimoto.

Wijn


De serie begint wanneer de beroemde wijnkenner en oprichter van Léger Wine Guide Alexandre Léger op 60-jarige leeftijd sterft in Tokio. Hij laat een dochter na genaamd Camille (Fleur Geffrier), die in Frankrijk woont en haar vader al jaren niet gezien heeft.

Camille reist naar Tokio en komt er daar achter dat haar vader haar een enorme wijncollectie heeft nagelaten. Volgens experts is het zelfs de meest bijzondere collectie aan wijn ter wereld. Er is echter één probleem.

Strijd


Er is namelijk de briljante jonge wijnkenner Issei (Tomohisa Yamashita), die door haar vader onder zijn hoede werd genomen en wie hij zelfs zijn "spirituele zoon" noemde. Camille moet de strijd met hem aangaan voor de erfenis. Maar is de connectie tussen Issei en haar vader wel enkel spiritueel?Drops of God bestaat in totaal uit acht afleveringen. Hoewel de serie goed ontvangen werd, is er nog niets bekend over een tweede seizoen.

Rotten Tomatoes


Op Rotten Tomatoes krijgt de serie de perfecte score van 100%. De critics consensus: "Drops of God, een verhaal over moordende concurrentie met tonen van koele intelligentie, is gestroomlijnd entertainment dat verfijnde smaakpapillen zeker zal prikkelen."

Bekijk Drops of God op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Drops of God: eerder van gehoord?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen