search
De toekomst van de sciencefiction-topper 'Silo' ziet er goed uit
Series / Nieuws

De toekomst van de sciencefiction-topper 'Silo' ziet er goed uit

Hoofdrolspeelster Rebecca Ferguson onthult de toekomst van de succesvolle serie.

De Dune-hoofdrolspeelster Rebecca Ferguson gaf onlangs een update over Silo in haar interview met Collider. Nu het tweede seizoen een feit is, gaf Ferguson aan dat de makers al druk bezig zijn met verder kijken.

De actrice gaf aan dat er een duidelijk uitgezette lijn is die de makers in vier seizoenen op het scherm willen brengen. Als Apple TV+ dit goedkeurt, is dit een uitstekend bericht voor het verhaal zelf."

Structuur bronmateriaal


Hugh Howeys scifi-boeken bestaan uit een trilogie en diverse korte verhalen die zich stuk voor stuk afspelen in het Silo-universum. Door de structuur van Howeys trilogie hebben de makers echter meer dan drie seizoenen nodig.

Dit is niet gek wanneer je bedenkt dat het tempo van de serie lager ligt dan dat van de boeken. De makers willen zonder twijfel de tijd nemen om het verhaal voor de tijd van de apocalypse goed te vertellen. Om dit element van Howeys werk goed te verfilmen moet je een en ander van tevoren plannen.

Geen geheim


Ferguson is duideijk dat dit precies is wat de makers hebben gedaan. Ferguson: "Het is geen geheim. De boeken zijn de boeken, en de drie boeken zijn over vier seizoenen verdeeld. Tenzij iemand van Apple anders beslist, zijn we nu bezig om akkoord te krijgen voor het derde en het vierde seizoen. Dan heb je het verhaal wel verteld".

Bekijk op instagram


Je kunt Silo streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Apple TV+ is niet de bekendste streamingsdienst. Is het aanbod volgens jou beter of slechter geworden het afgelopen jaar?

 • Beter

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Hetzelfde/slechter

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen