search
'Wednesday' seizoen 2 komt met een fijne update
Series / Nieuws

'Wednesday' seizoen 2 komt met een fijne update

Gwendoline Christie krijgt een waardige vervanger als het hoofd van Nevermore.

Variety heeft vandaag bekend gemaakt dat niemand minder dan rasacteur Steve Buscemi (Boardwalk Empire, Reservoir Dogs) is toegevoegd aan de cast van Wednesday seizoen 2.

Volgens bronnen zal Buscemi in het tweede seizoen van de Netflix-serie het hoofd van de Nevermore Academy spelen. Hij vervangt daarmee Gwendoline Christie, die in het eerste seizoen de rol van Larissa Weems speelde.

Topacteur, toprol


Details over de rol van Buscemi worden nog geheimgehouden, maar we kunnen erop rekenen dat het op zijn minst een vreemd figuur met bovennatuurlijke krachten zal zijn.

Afgezien van de toevoeging van Buscemi weten we nog maar angstvallig weinig over het tweede seizoen van Wednesday. Natuurlijk is het wel zo dat ster-actrice Jenna Ortega opnieuw de hoofdrol van Wednesday Addams speelt.

Nieuwe uitdagingen


In de laatste aflevering van het eerste seizoen zagen we hoe Wednesday zowel een reeks gruwelijke moorden oploste en een poging om Nevermore en haar studenten uit te schakelen tegenging.Dat er een tweede seizoen komt, is niet meer dan logisch. Wednesday geldt als een van de meest bekeken Netflix-serie ooit en won wel vier Emmy Awards.

Tim Burton terug in de regiestoel?


Alfred Gough en Miles Millar zijn co-showrunners van de serie, en produceren samen met Tim Burton. Het is nog onduidelijk of Burton ook nu weer afleveringen zal regisseren.

De opnames van het tweede seizoen zullen plaatsvinden in Ierland. Bij seizoen 1 vonden ze plaats in Roemenië. De opnames moeten deze maand nog beginnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wednesday: terechte hit, of overhyped?

 • Terechte hit

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Overhyped

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen