search
'Monarch: Legacy of Monsters' had naast de waanzinnige monsters nog een enorme uitdaging
Series / Nieuws

'Monarch: Legacy of Monsters' had naast de waanzinnige monsters nog een enorme uitdaging

De veteraan-acteur zag zich voor een wel erg onverwachte uitdaging geplaatst.

Kurt Russell acteerde in Monarch: Legacy of Monsters samen met zijn zoon Wyatt, maar niet op de gebruikelijke manier. De acteurs speelden namelijk een en hetzelfde personage.

De Amerikaanse kolonel Lee Shaw speelt in de geschiedenis van Godzilla en de andere titanen een belangrijke rol. Het vader-en-zoon duo filmde hun scènes gescheiden van elkaar. In een interview met Deadline onthult Russell dat het kijken naar de opnames van zoonlief hem deed beseffen dat hij een geduchte concurrent aan hem had.

Jongere versie


De scènes betreffende Lee's verleden (zoon Wyatt) en de tegenwoordige tijd (vader Kurt) hadden naast verschillende schema's ook nog eens verschillende teams. Door de gescheiden opnames had Russell de gelegenheid om te zien hoe zijn zoon de jongere versie van Lee neerzette.

Russell: "Ik zat naar hem [Wyatt] te kijken en dacht bij mezelf 'verdraaid, hij is echt goed'. Ik moet maar eens een tandje bijzetten zodat straks mijn deel van Lee niet het slechtste deel is".

Vriendelijke competitie


De vriendelijke competitie heeft de productie uiteindelijk alleen maar goed gedaan. Beide Russells gingen om de tafel zitten om het personage van Lee goed uit te werken. Russell: "Lee was tot de serie voornamelijk een bijfiguur. En voor Wyatt en mij was het belangrijk om hem zo neer te zetten dat je als kijker snapt wat zijn verhaal nu toevoegt aan 'Monarch'".



Dat dit goed gelukt is, blijkt uit het feit dat de serie een tweede seizoen krijgt. Monarch: Legacy of Monsters is te streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Monarch: Legacy of Monsters - ben jij fan van de MonsterVerse met King Kong en Godzilla?

  • Jazeker

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee. Niet echt mijn ding.

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen