search
Dit ruimteavontuur heeft misschien wel de meeste herkijkwaarde: 'Killjoys'
Series / Specials

Dit ruimteavontuur heeft misschien wel de meeste herkijkwaarde: 'Killjoys'

Sciencefictionavontuur en -drama met een drietal ruige premiejagers in een revolutie op de Quad.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sciencefiction vol avontuur en drama en een drietal dat leeft als ruige, feestende, ongeleide projectielen. Samen zijn ze premiejagers die voor de R.A.C. (Reclamation Apprehension Coalition) werken.

Hun werkgebied is de Quad. Een zeer dichtbevolkt planetenstelsel dat geregeerd wordt door ‘Het Bedrijf'. Tirannie, klassenstelsels, oneerlijke praktijken vieren hoogtij. Een revolutie is aanstaande.

Killjoys


De drie premiejagers leven hun eigen leven. Het verleden was donker en bloederig. Ze worstelen met alles, maar vooral om hun neutraliteit te behouden zodat de onafhankelijke autoriteit hen als Killjoys blijft waarderen.

Deze premiejagers zijn ook huurmoordenaars. Hun taak is het opjagen en vangen van de meest gevaarlijke criminelen. Vaak in verlaten woest gebied buiten de stad. Er is maar 1 code waar ze zich aan moeten houden: The Warrant.

AI-entiteit


In deze spannende scifi serie vol actie, intrige en onverwachte wendingen, zullen de premiejagers alles op alles moeten zetten om een op hol geslagen AI entiteit te vernietigen voordat het de kans krijgt hun werkelijkheid volledig in een andere wereld te veranderen.



Een episch avontuur wacht hen in de duistere uithoeken van de ruimte. Ze vinden een verwoest ruimteschip dat een cruciale rol zal spelen in het verloop van de avonturen.

Hoofdrollen


De hoofdrollen worden vertolkt door Hannah John-Kamen als Dutch. Ze is de leider van het team Killjoys. Aaron Ashmore als John Jaqobis. Een slim, sarcastisch teamlid van het Killjoys-team. Hij is vaak hun geweten. Luke Macfarlane als D'avin Jaqobis - De oudere broer van John en voormalig soldaat, die zich uiteindelijk ook aansluit bij het Killjoys-team.



De serie wordt geprezen om zijn charismatische hoofdrolspelers, de complexe personages en de boeiende sciencefiction-wereld waarin het verhaal zich afspeelt. Killjoys kent vijf seizoenen en 50 afleveringen.

Kijken


De serie is op dit moment niet te streamen, maar de bekende webwinkels hebben vast nog wel een dvd of blu-ray exemplaren beschikbaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een of meerdere afleveringen van Killjoys gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen