search
Scifi-serie 'For All Mankind' met 100% op Rotten Tomatoes krijgt goed nieuws
Series / Nieuws

Scifi-serie 'For All Mankind' met 100% op Rotten Tomatoes krijgt goed nieuws

Deze serie heeft constant topkwaliteit geleverd en dit is niet onopgemerkt gebleven.

For All Mankind is een van de paradepaardjes van Apple TV+. Dit kleine streamingplatform heeft de nodige toppers afgeleverd waar deze serie over een alternatieve geschiedenis er een van is.

De alternatieve geschiedenis waarbij de Russen de space-race winnen eind jaren 60 houdt het echter niet bij een goedkope gimmick. De personages zijn complex en de wereld is goed opgebouwd. Apple TV+ heeft om deze redenen akkoord gegeven voor een vijfde seizoen én er komt een spin-off.

Mineralen op Mars


Hoofdpersonen in de serie zijn Edward Baldwin (Joel Kinnaman) en Gordo Stevens (Michael Dorman). For All Mankind begint eind jaren zestig en ieder nieuw seizoen speelt zich telkens tien jaar later af.

In seizoen 4 zijn we inmiddels in de 21e eeuw beland, en de tijden zijn veranderd. De vroegere concurrenten, Russen en Amerikanen, werken nu samen en onderzoeken de mogelijkheden om mineralen te winnen op Mars. Het internationale gezelschap kent echter de nodige spanningen.

IJzeren gordijn


Naast de aankondiging van seizoen 5 komt er ook een spin-off getiteld Star City. Deze brengt de kijker terug naar het begin van de serie, toen de space-race nog in volle gang was. Star City vertelt het verhaal echter van achter het IJzeren Gordijn en de Sovjet-astronauten die vastbesloten zijn als eersten op de maan te landen.



For All Mankind kun je streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Veel scifi op Apple TV+! Tijd voor een abonnement?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen