search
Pamela Anderson zag je uiteraard in 'Baywatch': In deze vergeten serie speelde ze ook 4 seizoenen
Series / Specials

Pamela Anderson zag je uiteraard in 'Baywatch': In deze vergeten serie speelde ze ook 4 seizoenen

'Pamela Anderson' was eind jaren 90 te zien in de serie 'V.I.P.', die bijna niemand meer lijkt te kennen.

Nadat ze jarenlang uit het publieke oog was verdwenen, is Pamela Anderson na de serie Pam & Tommy en de documentaire Pamela, A Love Story weer helemaal terug. De meeste mensen kennen haar voornamelijk van Baywatch, maar wist je dat ze in de jaren 90 in nog een serie speelde?

De serie waar Anderson in de te zien was heette V.I.P. en was te zien van 1998 tot 2002. De serie is een actie comedy, gemaakt door J. F. Lawton. Er werden vier seizoenen gemaakt.

Bodyguard


V.I.P. gaat over Vallery Irons (Anderson), een vrouw die bij een hotdog-stand werkt. Op een dag redt ze per ongeluk het leven van een beroemdheid, waardoor ze wordt aangezien voor een bodyguard.

Daarom wordt ze ingehuurd door een mysterieus beveiligingsbedrijf. Ze moet daar dienen als stroman, terwijl de professionals achter de schermen zaken proberen op te lossen. In de rest van het team zitten leden van allerlei verschillende achtergronden.

Mix van genres


Naast Anderson zien we in de serie Natalie Raitano als wapenexpert Nikki Franco, Molly Culver als voormalig spion Tasha Dexter en Leah Lail als computerexpert Kay Simmons. De serie is een mix van verschillende genres, waaronder actie, camp, comedy en drama.



V.I.P. krijgt geen goede beoordeling. Op IMDb scoort de serie slechts een 4,2/10. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie niet eens een score.

Prijzen


Toch wist de serie destijds wel wat nominaties voor prestigieuze prijzen binnen te slepen. In 1999 werd de serie genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor beste main title muziek en drie Daytime Emmy Awards voor single camera montage.

Het lijkt er tegenwoordig helaas op dat V.I.P. in de vergetelheid is geraakt. De serie is momenteel nergens te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de serie VIPS met Pamela Anderson (deels) gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen